BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Mini Wall 3 muurkas

Mini Wall 3 muurkas
Mini Wall 3 muurkas
Mini Wall 3 muurkas
Mini Wall 3 muurkas
Mini Wall 3 muurkas
Mini Wall 3 muurkas
Mini Wall 3 muurkas
Mini Wall 3 muurkas
Prijs:
429,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 34,95 (Vrachttransport)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8718215761136
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Mini Wall 3 muurkas

Bent u geïnspireerd door een vriend of familielid die zelf zijn eigen gewassen kweekt? Dit kunt u zelf ook gaan doen! Met deze Mini Wall 3 muurkas verbouwt u eenvoudig uw eigen groenten, kruiden en fruit en geniet u het hele jaar van de voordelen die een tuinkas bied. De tuinkas is leuk voor jong en oud en kan overal geplaatst worden, in de tuin, op het balkon of aan de rand van het terras. De Mini Wall 3 is uniek in zijn soort door de verschillende mogelijkheden in afdichting. Zo is de Mini Wall 3 voorzien van isolerend polycarbonaat. De goed isolerende functie van het 4 mm dikke polycarbonaat is een sterke eigenschap.

Met een tuinkas verlengt u het tuinseizoen en kunt u langer genieten van eigen gekweekte gewassen. Daarbij kunt u in de zomer exotische gewassen kweken die het in de buitenlucht niet zouden overleven. Ten slotte kunnen kuipplanten in de tuinkas overwinteren. In ieder seizoen biedt een tuinkas dus voordelen!

Technische gegevens:

  • Aluminium coating: blank
  • Lengte: 192 cm
  • Breedte: 66 cm
  • Goothoogte: 140 cm
  • Nokhoogte: 196 cm
  • Oppervlakte: 1,30 m2
  • Afmetingen enkele deur (BxH): 60 x 138 cm
  • Inclusief 1 dakvenster
  • Fundering: Niet inbegrepen

Bouwpakket & zelf monteren
U koopt een bouwpakket geleverd met een montagehandleiding en bouwtekeningen. Lees deze vooraf heel goed door! Zoek een locatie minimaal 50cm uit de muur of schutting. Deze ruimte heeft u nodig bij het beglazen! Voor het plaatsen van een muurkas gelden andere specificaties.

Fundering & verankering
U start met het plaatsen van de fundering. Voor alle kassen, priëlen en orangerieën kunnen wij een stalen of aluminium fundering leveren. U kunt er voor kiezen zelf een gemetselde fundering te maken of de kas op een muurtje te plaatsen. De maten in de folder zijn buitenwerks. Bij gebruik van de stalen of aluminium fundering moet deze gesteld worden op zgn. stelstenen. In de hoeken brengt u grondankers aan in een gat van rond ca. 30cm. Daarna giet u deze gaten vol met beton (wordt niet meegeleverd). Bij het waterpassen neemt u 1 cm afschot per meter voor een juiste afloop van uw hemelwater. De kas moet met schroeven op de fundering worden verankerd (worden niet meegeleverd).

Bouwvergunning
Of u een bouwvergunning nodig heeft voor uw hobbyruimte hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Indien deze hoger is dan 300 cm dan is het vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen. Ga naar www.omgevingsloket.nl van het ministerie van VROM. Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunningvrij uw hobbykas, prieel of orangerie mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij u deze GRATIS aanleveren. U dient altijd een voor-, zij- en bovenaanzicht met de juiste maatvoering in te dienen.

Bekijk ook
Waarom Tuinexpress.be? Waarom Tuinexpress.be?