BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Rosemarys Choice kweekkas

Rosemarys Choice kweekkas
Rosemarys Choice kweekkas
Rosemarys Choice kweekkas
Rosemarys Choice kweekkas
Rosemarys Choice kweekkas
Prijs:
235,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8718226337481
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Rosemarys Choice kweekkas

Ideaal voor de kweker die graag dicht bij huis van start gaat. Al vanaf het vroege voorjaar kan deze kweekkas in gebruik worden genomen. Geschikt voor gebruik op het balkon, het terras of gewoon in de tuin. De Rosemary’s Choice beschermt gewassen tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Deze kweekkas bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. Het hout is bruin verduurzaamd en afkomstig uit goed beheerde bossen. De afdichting van polycarbonaat heeft een dikte van 4 mm en is dubbelwandig. Polycarbonaat heeft verschillende voordelen: het is het niet gevoelig voor breuk, geheel veilig in gebruik en heeft het bovendien een isolerende werking

De Rosemary’s Choice wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de zijwanden, schappen, achterzijde, draaideuren en ‘klep’ aan de bovenzijde, al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de onderdelen is een eenvoudige montageklus. De 2 meegeleverde schoorijzers zorgen voor een sterk verband en de mogelijkheid om de kweekkas met behulp van schroeven vast te zetten op een houten of stenen ondergrond.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze kweekkas worden de schappen (2 stuks) standaard meegeleverd en kunt u kweken op 3 verschillende niveaus. De ‘klep’ aan de bovenzijde kan in verschillende standen worden geopend en daarna windvast geborgd.

Specificaties:

  • Diepte: 59 cm
  • Lengte: 76 cm
  • Hoogte: 110 cm
  • Oppervlakte: 0,45 m3
  • Deur: dubbele deur
  • Ramen: gehele dak
  • Geschikt voor: Balkon, Terras
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Tuinexpress.be? Waarom Tuinexpress.be?