BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Standaard beekloop

Standaard beekloop
Standaard beekloop
Standaard beekloop
Standaard beekloop
Standaard beekloop
Standaard beekloop
Prijs:
99,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 24,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465320252
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Standaard beekloop

Dit beekloopelement van de Standaard-serie kunt u in de waterval laten uitmonden, onderaan de waterval plaatsen zodat hij met de vijver wordt verbonden, maar ook als een losstaande beekloop in uw tuin plaatsen. Waar u het beekloopelement ook plaatst hij zal altijd het water prachtig door uw tuin laten stromen en dankzij zijn natuurlijke vormgeving opgaan in de omgeving van uw tuin!

De Standaard-serie bestaat in totaal uit zes onderling te combineren elementen waarmee u eindeloos kunt variëren. Een waterval biedt meerdere voordelen. Zo zorgt een waterval voor een decoratief effect in uw tuin of bij uw vijver en wordt het water onderweg verrijkt met zuurstof en waardevolle micro-organismen, wat de biologische samenstelling van de vijver ten goede komt en zorgt voor gezond vijverwater. Het beekloopelement is voorzien van afgeronde hoeken en is extra lang van formaat. Het watervalelement is gemaakt van het materiaal polyethyleen en UV- en vorst bestendig. Door middel van ontwikkeling door rotatievorming wordt een juiste stabiliteit en sterke constructie gegarandeerd. Het element is zwart van kleur en heeft het uiterlijk van een natuurlijk rotsgesteente. U kunt het beekloopelement combineren met een recht element in een grote en kleine variant en met een hoekelement met een bocht naar links of naar rechts. Om de waterval compleet te maken is een startelement noodzakelijk.

Voor het creëren van een prachtige waterval is een vijverpomp met de juiste capaciteiten erg belangrijk. Afhankelijk van het hoogteverschil (de hoogte van de waterspiegel tot en met de waterval) heeft u voor de Standaard waterval een pomp met het volgende vermogen nodig:

  • Hoogteverschil 0,50 m – aanbevolen pompvermogen 1500-2000 l/h (Aangeraden: Elimax 1500)
  • Hoogteverschil 0,75 m – aanbevolen pompvermogen 2000-2500 l/h (Aangeraden: Elimax 2000)
  • Hoogteverschil 1,00 m – aanbevolen pompvermogen 2500-3000 l/h (Aangeraden: Elimax 2500)

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxL): 81 x 15 x 168 cm
  • Materiaal: PE (polyethyleen)
  • Kleur: zwart
  • UV- en vorstbestendig
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Tuinexpress.be? Waarom Tuinexpress.be?