BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Supreme 66 hobbykas

Supreme 66 hobbykas
Supreme 66 hobbykas
Supreme 66 hobbykas
Supreme 66 hobbykas
Supreme 66 hobbykas
Prijs:
1.535,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 34,95 (Vrachttransport)
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
EAN:
8718215760580
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Supreme 66 hobbykas

Het eerste dat opvalt bij de Supreme is het elegante lijnenspel. Een echte eyecatcher in elke tuin! In vergelijking tot een traditionele kas is de Supreme een prachtig alternatief. De kas biedt veel ruimte voor het kweken van uw eigen groenten en kruiden. De Supreme hobbykas is voorzien van veiligheidsglas. De rondingen op goothoogte worden altijd afgedicht met behulp van transparant plexiglas. De Supreme 44, 66 en 86 worden geleverd met een enkele schuifdeur en de Supreme 88 en 108 met dubbele schuifdeuren. De Supreme is standaard verkrijgbaar in de fraaie donkergroene coating, RAL 6009.
 

Supreme 66 (S66)

  • Aluminium coating: groen
  • Breedte: 193 cm
  • Lengte: 195 cm
  • Goothoogte: 124 cm
  • Nokhoogte: 195 cm
  • Oppervlakte: 3,8 m2
  • Deur (BxH): 63 x 168 cm
  • Glas: veiligheidsglas
  • Ramen in dak/gevel: 1x enkel
  • Optioneel: fundering


Bouwpakket & zelf monteren

U koopt een bouwpakket geleverd met een montagehandleiding en bouwtekeningen. Lees deze vooraf heel goed door! Zoek een locatie minimaal 50cm uit de muur of schutting. Deze ruimte heeft u nodig bij het beglazen! Voor het plaatsen van een muurkas gelden andere specificaties.

Fundering & verankering
U start met het plaatsen van de fundering. Voor alle kassen, priëlen en orangerieën kunnen wij een stalen of aluminium fundering leveren. U kunt er voor kiezen zelf een gemetselde fundering te maken of de kas op een muurtje te plaatsen. De maten in de folder zijn buitenwerks. Bij gebruik van de stalen of aluminium fundering moet deze gesteld worden op zgn. stelstenen. In de hoeken brengt u grondankers aan in een gat van rond ca. 30cm. Daarna giet u deze gaten vol met beton (wordt niet meegeleverd). Bij het waterpassen neemt u 1 cm afschot per meter voor een juiste afloop van uw hemelwater. De kas moet met schroeven op de fundering worden verankerd (worden niet meegeleverd).

Bouwvergunning
Of u een bouwvergunning nodig heeft voor uw hobbyruimte hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Indien deze hoger is dan 300 cm dan is het vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen. Ga naar www.omgevingsloket.nl van het ministerie van VROM. Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunningvrij uw hobbykas, prieel of orangerie mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij u deze GRATIS aanleveren. U dient altijd een voor-, zij- en bovenaanzicht met de juiste maatvoering in te dienen.

Glaskeuze
In uw keuze voor tuinders- of veiligheidsglas is het belangrijk van beide de voordelen te kennen. Glas heeft een dikte van 3 óf 4 mm. Hét grote voordeel van tuindersglas is de prijs. Veiligheidsglas is tot 6 keer sterker, eenvoudiger te verwerken en valt bij breuk in duizenden botte deeltjes uiteen. Wat wordt uw keuze?

Bekijk ook
Waarom Tuinexpress.be? Waarom Tuinexpress.be?