BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Wolga beekloop hoek links rvs

Wolga beekloop hoek links rvs
Wolga beekloop hoek links rvs
Wolga beekloop hoek links rvs
Prijs:
199,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465120043
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Wolga beekloop hoek links rvs

Wilt u graag zelf een beekloop aanleggen in uw tuin? Met de Wolga beekloop serie creëert u eenvoudig een decoratief beekje die het water prachtig door uw tuin laat stromen! De Wolga-serie bestaat uit verschillende elementen die u willekeurig met elkaar kunt combineren. Hierdoor kunt u eindeloos variëren en bent u altijd in het bezit van een prachtige beekloop afgesteld op uw wensen!

Dit hoekelement van de Wolga-serie is een strak en modern vormgegeven beekloop element met een hoek die naar links gaat. Het hoekmodel is gemaakt van het hoogwaardige materiaal roestvrij staal waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Naast een hoekelement die naar links gaat kunt u ook nog kiezen voor een hoekelement met een hoek naar rechts of voor een recht element. Om een beekloop in uw tuin te kunnen plaatsen heeft u altijd het startelement nodig. Het water laat u op het einde uitkomen in uw vijver of waterreservoir, vanuit hier kunt u het water weer naar het start element pompen met de juiste pomp.

Extra tip: voor een beekloop met drie elementen van de Wolga-serie heeft u slechts een 150l-container en een pomp van 1500 – 2000 liter nodig. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij al de juiste producten voor u bij de aanraders geplaatst.

Specificaties:

  • Hoogte: 4 cm
  • Breedte: 48 cm
  • Diepte: 48 cm
  • Graden hoek: 90º
  • Uitloopbreedte: 30 cm
  • Materiaal: Rvs inox 304
  • Pomp en bassin niet inbegrepen
MEER INFORMATIE...
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Tuinexpress.be? Waarom Tuinexpress.be?