BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Wolga beekloop recht rvs

Wolga beekloop recht rvs
Wolga beekloop recht rvs
Wolga beekloop recht rvs
Prijs:
189,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465120142
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Wolga beekloop recht rvs

Met de Wolga-serie kunt u op een decoratieve manier meer uitstraling geven aan uw tuin en genieten van een prachtige, rustig stromende beekloop! Het leuke aan deze serie is, dat u de elementen willekeurig met elkaar kunt combineren waardoor u de uiteindelijke vorm van uw beekloop geheel zelf kunt bepalen.

Dit rechte element van de Wolga-serie is een strak en modern vormgegeven beekloop element. Het rechte model is gemaakt van het hoogwaardige materiaal roestvrij staal waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Naast het rechte element kunt u ook nog kiezen voor een element met een hoek naar links of naar rechts en heeft u altijd het startelement nodig om een beekloop in uw tuin te kunnen plaatsen. Het water laat u op het einde uitkomen in uw vijver of waterreservoir, waar vanuit u het water weer naar het start element kunt pompen met de juiste pomp.

Extra tip: voor een beekloop met drie elementen van de Wolga-serie heeft u slechts een 150l-container en een pomp van 1500 – 2000 liter nodig. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij al de juiste producten voor u bij de aanraders geplaatst.

Specificaties:

  • Hoogte: 4 cm
  • Breedte: 30 cm
  • Diepte: 98 cm
  • Materiaal: Rvs inox 304
  • Pomp en bassin niet inbegrepen
MEER INFORMATIE...
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Tuinexpress.be? Waarom Tuinexpress.be?